Søg efter en vare her

Retur og reklamation

Kreativoutlet.dk ejes af:
KreativOutlet ApS
Hvidkærvej 48, Indgang 2
Tlf: +45 31 66 55 46
CVR: 42199214

Som er en del af:
CHILDHOOD SUPPLY ApS
Hvidkærvej 48, Indgang 2
CVR-nr 32365159 

Vores butik og kontor ligger på:
Kreativ Outlet
Hvidkærvej 48, Indgang 2, 1. tv.
5250 Odense SV

FORTRYDELSESRET

Når du returnerer, skal returvaren sendes med GLS, PostNord eller Bring med track&trace. Det er ikke muligt at sende med DAO. Du kan ikke sende til os med efterkrav. 

Send til:

Kreativ Outlet,
Retur BlueWater
Emil Neckelmanns vej 20
5220 Odense SØ

Der gives 60 dages udvidet returret på varer købt på hjemmesiden. Varen skal være returneret seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Betalingen kan tilbageholdes indtil der er fremlagt dokumentation for, at varen er returneret.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@kreativoutlet.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Du gør ikke brug af din fortrydelsesret ved ikke at afhente din pakke i pakkeshop eller nægte modtagelse – i så fald, du gør dette, vil vi fratrække et administrationsgebyr på 49 DKK, når din ordre kommer retur.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Det betyder, at varer ikke må have tegn på slid, pletter eller skader. Du må vurdere varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varer må heller ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til KreativOutlet Aps at vurdere varens stand.

Når du returnerer en vare i ordentlig stand, får du det beløb for varen tilbagebetalt, du oprindeligt betalte, inkl. fragt.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Du kan reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt.

Enhver tvist mellem KreativOutlet Aps og kunden er underlagt dansk ret. Ønsker du at reklamere, så send os en e-mail til info@kreativoutlet.dk og vi følger op på sagen med det samme.

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke