Søg efter en vare her

Om Kreativ Outlet

Om Kreativ Outlet

Kreativ Outlet er et datterselskab af Childhood Supply, der i mere end 10 år har solgt hobbymaterialer i høj kvalitet til skoler og institutioner over hele verden. Den erfaring og viden om børns læring gennem leg, kreativ udvikling samt alverdens hobbyprojekter for børn og voksne har gjort det muligt for os at lave Danmarks største kreative outlet, hvor høj kvalitet og lave priser er nøgleordene. En outlet, der er for både dagplejere, institutioner, skoler og private.

Vi har et stort sortiment af varer, der ikke ses andre steder, samt restpartier til de hurtige. Alle vores produkter er testet og opfylder naturligvis europæiske sikkerhedsstandarder. Vi ønsker at være på markedet med et outlet-sortiment af de mest populære og efterspurgte produkter! De tilbydes til en meget attraktiv pris og i en volumen og mængde, der oftest er større end tilsvarende produkter på markedet.

Vi udvikler konstant nye produkter – og forbedrer også vores eksisterende sortiment, så vores kunder altid får den bedst mulige oplevelse. Så savner du nogle produkter på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at sende os en besked.

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke