Søg efter en vare her

Hjemmelavet gavepapir

12.12.2022

Lad børnene gøre deres gaver endnu mere personlige ved at dekorere deres eget gavepapir. At dekorere gavepapir er både en aktivitet, der er velegnet derhjemme og i dagtilbud.

Med denne aktivitet får børnene trænet deres selvstændighed og fantasi ved selv at skulle finde på mønster og farve på deres gavepapir. I kan både bruge karduspapir eller gavepapir fra butikken. Der er flere muligheder for at dekorere med karduspapir, da det er langt mere robust, men bruger I almindeligt gavepapir, som lige skal piftes ekstra op, så sørg for at undgå vandfarver og tuscher.

Sådan dekorerer du gavepapir

  1. Klip karduspapir i forskellige størrelser
  2. Lad børnene pynte deres papir med maling og tuscher ved hjælp af stempler og stencils, samt collagematerialer og glimmerlim

Tips:

Tal med børnene om hvilke mønstre og farvekombinationer, de vil have på deres papir, inden de går i gang – måske har de set noget flot gavepapir, de kan lade sig inspirere af eller måske vil de lave noget, som man aldrig har set før. Sørg for, at hele papiret dækkes af maling og pynt.

Hvis børnene bruger collagematerialer og ønsker, at der skal glimmer oven på dem, kan de lægge et tyndt lag lim ovenpå for at få glimmeren til at blive. Du kan også benytte glimmerlim.

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke