Søg efter en vare her

Handelsbetingelser

Kreativoutlet.dk ejes af:
KreativOutlet ApS
Hvidkærvej 48, Indgang 2
5250 Odense SV
Tlf: +45 31 66 55 46
CVR: 42199214

Som er en del af:
CHILDHOOD SUPPLY ApS
Hvidkærvej 48, Indgang 2
5250 Odense SV
CVR-nr 32365159 

Vores butik og kontor ligger på:
Kreativ Outlet
Hvidkærvej 48, Indgang 2, 1. tv.
5250 Odense SV

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING

Vi modtager onlinebetalinger med Visa/Dankort, MobilePay, Mastercard samt ViaBill.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vi har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine kortoplysninger og kan aldrig trække et større beløb end det, du godkender ved gennemførelse af ordren.

ADMINISTRATIONSGEBYR

Vi er desværre nødt til at pålægge et administrationsgebyr på 20DKK for alle ordrer på 200 DKK og under. Det skyldes vores meget lave priser på varerne.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Vi sender med GLS, Bring eller DAO, afhængig af hvad du vælger under checkout.

Du vil altid modtage et Track and Trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig. Der tages forbehold for udsolgte varer, udskudt leveringstid hos vores leverandører samt forsinkelse hos fragtfirmaet.

Vær opmærksom på at vælge korrekt fragtleverandør – dao leverer eksempelvis inden kl 07 og kan derfor ikke vælges ved levering til virksomhedsadresse med almindelig åbningstid.

FORTRYDELSESRET

Der gives 60 dages udvidet returret på varer købt på hjemmesiden. Varen skal være returneret seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Betalingen kan tilbageholdes indtil der er fremlagt dokumentation for, at varen er returneret.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@kreativoutlet.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Du gør ikke brug af din fortrydelsesret ved ikke at afhente din pakke i pakkeshop eller nægte modtagelse – i så fald, du gør dette, vil vi fratrække et administrationsgebyr på 49 DKK, når din ordre kommer retur.  Når du returnerer, skal returvaren sendes med GLS, PostNord eller Bring med track&trace. Det er ikke muligt at sende med DAO. Du kan ikke sende til os med efterkrav. 

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Det betyder, at varer ikke må have tegn på slid, pletter eller skader. Du må vurdere varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varer må heller ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til KreativOutlet Aps at vurdere varens stand.

Returvarer skal sendes til:
Kreativ Outlet
Retur Blue Water
Emil Neckelmanns vej 20
5220 Odense SØ

info@kreativoutlet.dk

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Du kan reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt.

Enhver tvist mellem KreativOutlet Aps og kunden er underlagt dansk ret.

Ønsker du at reklamere, så send os en e-mail til info@kreativoutlet.dk og vi følger op på sagen med det samme.

KLAGEMULIGHEDER

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online
klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@kreativoutlet.dk

PERSONDATA

For at du kan handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer dine oplysninger i to år, i det du har to års reklamationsret. Ønsker du at få dine data slettet, gør vi det øjeblikkeligt. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi gemmer ikke selv dine kortoplysninger. Dine betalinger går direkte gennem betalingsudbyderen, som håndterer din overførsel krypteret og sørger for at det aftalte beløb kan trækkes fra din konto. Vi har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine kortoplysninger og kan aldrig trække et større beløb end det, du godkender ved gennemførelse af ordren.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. Oplysninger afgivet til www.kreativoutlet.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@kreativoutlet.dk.

KOMMUNIKATION OG NYHEDSBREV

Cirka 1 uge efter dit køb, sender vi dig en mail, hvor vi beder dig om at anmelde dit produkt. Det er den eneste mail, du får fra os, medmindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Med venlig hilsen
Kreativ Outlet

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke