Søg efter en vare her

Gavepose med rensdyr

12.12.2022

I har styr på julegaverne, men har I også styr på indpakningen? Den her søde gavepose med et rensdyr kan få enhver i julestemning, og den vil pynte både under juletræet og som indpakning til værtindegave.

Aktiviteten er god til skolebørn og er et let projekt, som børnene helt sikker vil synes, er sjovt. Projektet fungerer rigtig godt som en aktivitet i skolen eller SFO, hvor børnene kan få inspiration fra hinanden og tale om, hvilket udtryk, deres rensdyr skal have.

Med denne aktivitet får børnene mulighed for at træne deres finmotorik samt øve sig i at følge instruktioner. Hjælp dem med at dele projektet op i mindre dele, hvis de synes, det er uoverskueligt.

Mosgummi er utrolig let at klippe i og arbejde med for børn, hvilket gør aktiviteten lettere.

Sådan laver du en gavepose med rensdyr

  1. Klip to ovale stykker af brun mosgummi
  2. Tag et stykke sort mosgummi og klip mund og ører. Ørerne kan laves ved at du klipper en øreform i sort mosgummi, lægger den på et stykke brun mosgummi og tegner rundt om med en afstand på ca. 1 cm til det sorte mosgummi og derefter klipper langs den tegnede linje
  3. Klip en næse af rød mosgummi eller brug en rød pompon
  4. Tag de to store, brune ovaler og læg dem over hinanden som vist på billedet for at lave hovedet. Lim de to ovaler sammen, hvor de overlapper
  5. Lim ørerne sammen og lim dem på rensdyrets hoved
  6. Sæt rulleøjne og næse på rensdyret
  7. Brug piberensere til at lave gevir. Form geviret først og lim et derefter på rensdyrets hoved
  8. Lad limen tørre
  9. Lim hele rensdyrhovedet på en papirpose
  10. Giv posen et personligt udtryk ved at pynte med en sløjfe, pomponer, glimmer og andre collagematerialer, som børnene synes passer.

Tips:

Lad børnene være kreative med formerne på rensdyrets mund, ører og næse, så de giver den det udtryk, de synes, den skal have. Du kan lave din egen pose inden, som du kan vise børnene som et eksempel, men inspirer børnene til at lave deres helt egne.

Lad børnene lave så meget som muligt selv. Prøv at modstå fristelsen til at hjælpe dem med at tegne og klippe detaljerne på rensdyret – så får børnene mest ud af projektet.

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke