Søg efter en vare her

Lav-selv monstre af mosgummi, 12 styk

Disse lav-selv monstre af mosgummi fra Colorations er et af vores mest populære produkter.

Posen indeholder 12 monsterkroppe, som skal dekoreres med arme, ben, horn, øjne, tænder, munde, hår m.m. Alle kropsdelene findes i forskellige farver og former, så det er op til det enkelte barn hvilket slags monster, det bliver til. Skal der være arme og fingre, eller krebsekløer? Hugtænder eller et stort tandsmil?

I alt kan der laves 12 monstre, og sættet er derfor oplagt til institutioner, men et ene barn kan også hurtigt få produceret 12 monstre.

Monstrerne måler ca. 7,6 cm L x 7,6 cm B.

Byg-selv guitar af pap, 6 styk

Saml og mal din helt egen papguitar! Med dette sæt med 6 papguitarer er det let at finde sin egen indre rockstjerne frem. Et sjovt projekt oplagt til dagplejemor, børnefødselsdagen eller SFO’en.

Guitaren er lavet af tykt pap og har en mat finish, som er nem at dekorere med både maling og tuscher, glitterlim, washi tape og hvad hjertet ellers begærer. Med andre ord kan børn her udtrykke deres kreativitet til fulde og efterfølgende lave deres eget band med hver deres personlige guitar.

Med guitarerne får du en sjov aktivitet både i hjemmet og i skolen eller institutionen. Du får her seks guitarer, som hver måler 67,3 cm i længden og har en bredde på 20,3 cm.

Mal-selv solskygge, 24 styk

Disse mal selv solskygger af pap er en sjov aktivitet for børn i sommermånederne. Skal børnene på strandtur i børnehaven? Eller skal der holdes fødselsdagsfest i sommerferien?

Solskyggerne kan dekoreres med tuscher, glimmerlim, pomponer, rhinsten, washi tape osv.

Selvom solskyggerne af af pap, er de ganske robuste.

De sidder fast med elastik, og passer til de fleste børnehoveder.

Papsolskyggerne måler 9,5 cm h og 22,3 cm bred.

Begyndersæt til fletkurve, 12 stk

Lær børnene de grundlæggende teknikker i kurvevævning/fletkurve med dette børnevenlige begyndersæt til fletkurve.

For at flette de fine, små kurve skal børnene blot bruge de farvestrålende papirgarn (raffia) for at flette unikke kurve.

Begyndersættet indeholder 12 kartonkurve, samt 24 bundter papirgarn / raffia.

En færdigflettet kurv er ca. 14 cm øverst i diameter 5,7 cm høj.

Lav-selv vindmøller, institutionssæt, 24 styk

Institutionssæt med 24 byg- og mal-selv vindmøller af karton.

En hjemmelavet vindmølle er en fantastisk måde for barnet at lære om vind og vejr og årstider. Inden den tages i brug, skal vindmøllen dog samles og dekoreres. Derefter er det tid til at male og dekorere. Der er mange timers leg og læring gemt i vindmøllen.

Sættet indeholder vinger af karton til dekoration, vedhæftning og pind.

Færdig vindmølle måler 33 cm. H og 14 cm. B.

Det sjove institutionssæt udvikler barnets finmotorik, kreativitet, fantasi, læren om vind og vejr samt årsag-virkning.

Bemærk, at da vindmøllen er af karton, kan den ikke tåle regn.

Kreapakke m. kroner og smykker af mosgummi, 72 styk

Dette store kreasæt af mosgummi er perfekt, når der skal leges konger og dronninger! I alt er der til 72 projekter i pakken.

Pakken indeholder materialer til 24 konge- og dronningekroner af mosgummi, 24 armbånd og 24 medaljer.

Til den store pakke mosgummi er der også 24 snore (105 cm lange) og 200 bløde mosgummiperler til armbåndet. Perlerne er 1,5 cm og 2 cm diameter.

Pynt kongekroner, armbånd og medaljer med hvad I har i gemmerne, f.eks tuscher, glimmerlim, klistermærker, pomponer osv.

De fine konge- og dronningekroner af mosgummi måler 62 cm L og 9 cm H, armbåndene er 16,5 cm L og 2,5 cm B, og medaljerne er 7 cm i diamter. Både kroner og armbånd er justerbare.

En fantastisk kreapakke af mosgummi, hvis der skal leges konger og dronninger.

Papirkroner, 24 styk

Fine, hvide kongekroner af karton, som er klar til at blive samlet og dekoreret. Kongekronerne kan bruges til børnefødselsdage, til lege i børnehaven m.m.

De hvide kongerkroner af pap er justerbare, så de passer, uanset barnets hovedstørrelse. De er 61 cm lange og 12,7 cm høje.

At lege konger og dronninger, prinser og prinsesser er endnu sjovere, når børnene selv får lov at sætte deres eget præg på kronerne med pomponer, rhinsten, glimmerlim, klistermærker og tuscher.

Mal-selv mælkekarton, 24 styk

24 styk hvide mal-selv mælkekartoner, som I selv skal samle og male. Pakken består af 12 kvarte mælkekartoner og 12 i almindelig 1-liters størrelse.

De hvide mælkekartoner leveres i flad pakke, så I selv hurtigt kan samle dem og dekorere dem. Der skal ikke bruges. Toppen kan efterfølgende tapes, limes eller klipses sammen, hvis det ønskes.

Mal-selv mælkekartonerne er oplagte som kreative konfirmationsgaver med penge i, til børnene, der skal lege købmand, eller skolebørn, der skal lave et teaterstykke. Kun fantasien sætter grænser.

Mælkekartonerne kommer i to forskellige størrelser: 25,5 cm x 7,5 cm og 15 x 7,5 cm. Du får hele 24 kartoner, som kan dekoreres med både tuscher og farveblyanter, ligesom det er muligt at lime forskellige materialer på.

Vedhæng til superhelte, 12 styk

Ingen superhelt uden et vedhæng med symbol og navn. Dette sæt er til alle børn, der har en superhelt gemt i sig.

Rollelege er sunde for børn, og det styrker deres fantasi, individualitet og samspil med andre børn. Disse vedhæng til superhelte er oplagte til at sætte gang i rollelegen.

Vedhængene er af mosgummi, og alt er inkluderet til at lave 12 personlige superhelte-vedhæng.

Sættet indeholder 12 vedhæng, snore, plastperler og 350 selvklæbende dekorationer i mosgummi.

Ingen lim er nødvendig.

Vedhænget måler 7,6 cm L x 10 cm B.

Lav-selv tamburiner, 12 styk

Sæt med 12 styk lav-selv tamburiner.

Dans styrker dit barns muskel-ledsans, synssans og labyrintsans – og til den skønne lyd af sin egen flotte tamburin vil dit barn slet ikke kunne stoppe med at danse!.

Den holdbare tamburin er sjov at dekorere og endnu sjovere at lege med. Brug maling, tuscher, mosgummi eller fjer til at lave et personligt og flot musikinstrument.

Tamburiner er utrolig lette at lave. Sættet indeholder stor tamburin i papmache, bjælder og snore – i alt til 12 tamburiner.

En tamburin måler 16,5 cm. x 14,5 cm.

Lav-selv hæfter, 12 styk

Børnene vil elske at lave deres eget hæfte til at skrive eller tegne i, til at presse blomster i, eller måske til at skrive ønskesedler i.

Dette sæt til at lave eget hæfte inkluderer farverige covers, 20 ark papir med huller og mere end 750 forskellige bogstaver og forme i mosgummi med flot glitterlook.

Med fine og personliggjorte hæfter af mosgummi vil børnene have ekstra meget lyst til at give sig i kast med diverse skriveopgaver og få deres tanker nedskriblet på papir. Samtidig vil det at skrive i hæfterne være med til at træne børnenes finmotorik.

Hæfterne kan dekoreres helt uden brug af lim.

Hvert hæfte måler 15,2 x 20,3 cm og har 20 ark papir, som børnene kan både skrive og tegne på.

Mal-selv nøglering, 12 styk

Skal far have en nøglering i Fars Dags gave, mormor en nøglering til sommerhuset og mor en flot nøglering til bilen? Sættet består af 12 mal-selv nøgleringe af plastik i lommevenlig størrelse, som er den perfekte lille praktiske og personlige gave.

Med i sættet følger 24 forskellige stykker papir, som kan males på, tegnes på eller dekoreres på, og herefter indsættes i plastikformen.

Nøgleringene kommer i følgende former: hjerte, cirkel og stjerne.

Mal-selv nøgleringene udvikler børnenes kreative udtryk og finmotorik.

Nøgleringene måler 9 x9 cm og er 0,3 cm tykke.

Papirlanterner, 12 styk

Disse hvide papirlanterne kan males med vores flydende vandfarver, og er en smuk dekoration til bryllupsfester, Halloween, sommerfest m.m. En smuk dekoration, der vil oplyse ethvert rum!

For endnu mere glimmer og glans, kan papirlanterne pyntes med glitter, pailletter eller rhinesten.

Hver lanterne måler 13 cm dia. De er ikke beregnet til brug med levende stearinlys eller pærer. Brug i stedet kunstige fyrfadslys.

Sættet består af 12 papirlanterne klar til dekoration.

Saml-selv trommer, 12 styk

12 saml-selv trommer som vil være et hit til børnefødselsdagen eller når børnene i SFO eller institution har musiktema.

Børnene vil elske at samle og male trommerne og derefter lege med trommerne.

Hurtig og let at samle og male.

Bemærk at der ikke er en ægte tromme og lyden naturligvis ikke vil være autentisk. Trommen kan dog stadig bruges til at tromme af børn.

Trommerne måler 11,5 cm H og 11,5 cm dia.

Institutionssættet indeholder 12 trommer.

Mal-selv kikkerter, 10 styk

Mal selv kikkerter af kraftigt karton til børn – lige til at male og dekorere.

I pakken er der 10 mal-selv kikkerter, som børnene vil hygge sig med at personliggøre og dekorere. En aktivitet, de kan bruge lang tid på. Når den hvide kikkert er færdigmalet, er det tid til at komme ud og studere planter, insekter og fugle.

Kikkerten har plastiklinser. Selvom kikkerten ikke fungerer som en rigtig kikkert, så vil børnene alligevel nyde at nærstudere sten og insekter.

Aktiviteten er en let måde at få børn til at være opmærksomme på omgivelser og blive nysgerrige på de små ting omkring dem.

Mal-selv kikkerterne kan dekoreres med tuscher, tempera sticks, farveblyanter, maling, klistermærker, washi tape osv.

Rygsæk af canvas

Lad børnene lave deres egen personlige rygsæk med disse rygsække af canvas, som kan dekoreres med tuscher, tekstilmaling og tyktflydende maling. Så er det bare op til barnet at beslutte, om det er dyr, blomster, et fint mønster eller noget helt fjerde, der skal pryde tasken.

Rygsækkene af hvid canvas har en perfekt størrelse for de yngste, når de skal have stort og småt med på farten, ligesom den også egner sig godt til brug i skolen. Og med en unik og personlig taske kan du være sikker på, at dit barn aldrig får den forkerte med hjem!

Hver rygsæk måler 35,5 cm i højden og 30,5 cm i bredden.

Papæsker sommerfugle og blomster, 12 styk

Vores søde papæsker formet som søde sommerfugle og flotte blomster gør det muligt at gøre lidt ekstra ud af gaverne, ligesom kasserne også kan bruges som en fin opbevaringsløsning til stort og småt.

Fyld papæskerne med fine minder, små souvenirs eller smykker. Kasserne kan også fyldes med silkepapir i flotte farver for en sidste finish.

Papæskerne med form som sommerfugle eller blomster kan personliggøres med maling, glimmer, muslingeskaller eller rhinsten for bare at nævne nogle få eksempler – det er kun fantasien, der sætter grænsen!

Et sæt indeholder seks æsker formet som sommerfugle og seks æsker formet som blomster.

Blomsteræskerne måler 7,3 x 7,3 x 3,2 cm, mens sommerfugleæskerne måler 7 x 8,9 x 3,2 cm.

Gennemsigtige plastikkugler i 2 dele, 12 styk

Disse gennemsigtige plastikkugler er i 2 dele og kan derfor nemt fyldes med dekorationer samt males udenpå.

Tilsæt et par dråber maling i kuglen og ryst den for at opnå smukke marmoreringseffekter. Eller bland maling med glimmer og ryst den, for at opnå en flot skinnende effekt. I kan også pensle dekorationskuglernes inderside med lim og drysse med farvet ris, sand, konfetti eller glitter. Eller fyld med pomponer, fjer, og meget mere!

Den gennemsigtige plastikkugle /dekorationskugle måler 6,3 cm dia.

Gennemsigtige plastikhjerter i 2 dele, 12 styk

Fyld det gennemsigtige plastikhjerte med lyserøde og røde pomponer som en sød valentinesgave, eller mal børnenes hænder røde med fingermaling og lad dem lave søde fingeraftryk på hjerterne. Eller hæld lidt rød maling og lyserødt glimmerpulver ind i hjertet, luk det og ryst det godt, for en virkelig flot effekt.

Der er så mange måder at dekorere disse søde plastikhjerter.

Sættet består af 12 gennemsigtige dekorationshjerter. Et oplagt sæt til dagpleje, SFO eller børnehave – eller som søde juletræsdekorationer til bedsteforældre.

Hvert plastikhjerte er 9 cm.

Lav-selv rainmaker, 12 styk

Lav din egen rainmaker/rainstick og lyt til den faldende regn, når den drejes fra ende til anden. Et kreativt projekt der både stimulerer børnenes fantasi og koordination og efterfølgende kan bruges til afslappende stunder eller til at danse vilde regndanse. Undervejs giver det anledning til gode samtaler om regnmagere og årstider.

Lyden af en rainmaker/rainstick er beroligende for selv helt små babyer og de større børn.

Sættet inkluderer 12 store, robuste paprør, perler til lyd, ender af mosgummi, elastikker og selvklæbende dekorationer i mosgummi.

Den færdige rainmaker måler 28 cm L x 2,5 cm – 1,2 cm dia.

Hvid mulepose med billedlomme, 12 styk

Sæt et personligt præg på disse hvide muleposer med billedlommer med et billede af dig selv, din kat eller mor og far.

Placer blot et billede 7,6 x 12,7 cm i plastiklommen på stofposen. Skulle du rende ind i en byge, så vil billedet være beskyttet på bedste vis.

Selve muleposen måler 23 x 23 cm. I plastiklommen kan placeres et billede, der måler 7,6 i bredden og 12,7 cm i længden.

Pakken indeholder 12 hvide muleposer, som alle har billedlommer, hvori børnene kan placere tegninger eller billeder.

Et oplagt hyggeprojekt, hvor muleposen kan dekoreres, og dernæst få et fint billede sat i, og så er gaverne til Mors Dag, Fars Dag eller juleaften klaret.

Hvide kasketter, 12 styk

Slip kreativiteten løs med disse hvide mal-selv kasketter, der kan dekoreres på et væld af forskellige måder!

Du får 12 hvide kasketter i posen, som børnene kan dekorere præcis, som de ønsker det. Så find tekstilmaling, tekstiltuscher og diverse collagematerialer frem og lad dem kreere hver deres unikke kasket.

Dekorationen af kasketterne udgør en sjov aktivitet både i skolen, dagplejen, SFO, børnehave og derhjemme.

Kasketterne er lavet med et elastikbånd, der sikrer, at kasketten kan passe de fleste hovedstørrelser, og kasketterne kan derfor bæres af både voksne og børn. Børn får derfor også her mulighed for at lave en sød og personlig gave til en ven eller et familiemedlem.

Æsker af papmache, 12 styk

Lad kreativiteten få frit spil med disse æsker af papmaché, som kan dekoreres på et væld af forskellige måder.

Tag malingen i brug og giv dem farve, eller brug limstiften til at dekorere dem med fjer, knapper eller andre collagematerialer.

Med 12 æsker i tre forskellige størrelser kan både store og små få mulighed for at dekorere deres helt egen æske, som efterfølgende kan bruges til opbevaring af smykker eller andre småting.

En fint pyntet æske af papmache vil også være en sød og ekstra personlig gave fra barnet til bedsteforældrene eller vennerne.

Dekorer selv børnespejl, 12 styk

Sæt med 12 børnespejl som børnene selv kan lave og dekorere.

Der skal ikke bruges lim til disse børnespejle. De består af tre dele, som hurtigt kan samles af børnene. Når spejlet er samlet, er det klar til at blive pyntet med de medfølgende selvklæbende dekorationer.

De selvklæbende dekorationer består af forme og bogstaver. Bogstaverne kan således bruges til at gøre spejlet ekstra personligt, idet børnene har mulighed for at skrive deres navn på hvert deres spejl.

Sættet består af seks runde spejle og seks rektangulære spejle. Der medfølger 552 selvklæbende bogstaver og 240 selvklæbende former.

Der er derfor rig mulighed for at hvert barn kan dekorere deres eget spejl på et væld af forskellige måder, og de vil herigennem blive opmuntret til at gøre brug af deres kreativitet og nysgerrighed.

Mal-selv blomsterpotte, 12 styk

Søde mal-selv blomsterpotter af keramik, som både voksne og børn kan hygge sig med at dekorere og male.

Ydersiden af blomsterpotten kan dekoreres med maling, tuscher, glitterlim, farveblyanter og mosgummi og perler.

Dyrk små forårsløg og give potterne væk som søde værtindegaver til bedsteforældre eller venner.

Sættet indeholder 12 mal-selv blomsterpotter. Potterne måler 7,5 cm H x 7 cm Dia.

Lav-selv postkasse, institutionssæt, 20 styk

Som en sjov aktivitet for kreative sjæle i alle aldre kan vi tilbyde disse hvide lav-selv postykasser, som let foldes helt uden brug af lim og tape. Efterfølgende kan de hvide postykasser af pap pyntes på et væld af forskellige måder med tuscher eller maling, eller I kan vælge at lime forskellige materialer på dem.

Når postykasserne af pap er færdigpyntede, så kan børnene skrive søde og sjove breve eller tegne fine tegninger, som de kan putte i hinandens postykasser.

Institutionssættet indeholder 20 hvide postykasser, så alle børn i klassen eller på stuen kan få mulighed for at udtrykke deres kreativitet og individualitet ved at pynte hver deres postykasse på den måde, de foretrækker.

Postykasserne måler 7,5 x 7,5 x 15 cm.

Fotorammer som bil, blomst, hjerte, 12 styk

De 12 mal-selv trærammer formet som bil, hjerte og blomst er hyggelige for børn at farvelægge og derefter give som gave eller have sit billede stående i i børnehave, dagpleje m.m.

Foldbare papirhuse, 20 styk

Helt uden brug af lim eller tape kan disse foldbare papirhuse nemt samles og efterfølgende pyntes på et væld af forskellige måder.

Børnene kan slå sig løs med både vandfarver, maling eller farveblyanter og skabe fine motiver på husene. Med de foldbare papirhuse får de en fin mulighed for at udtrykke sig kreativt.

Du får her 20 papirhuse, så der er nok til alle eleverne i klassen, eller til at alle børn i institutionen kan få lov til at samle og pynte hvert deres hus.

Når papirhuset ikke er samlet, måler det 47 x 45 cm. Når det er samlet, måler det 16,5 cm i længden, 11,5 cm i bredden og 14 cm i højden.

Mal-selv frisbee, 12 styk

Pakke med 12 mal-selv frisbees, der kan blive en sjov aktivitet i SFO, børnehaven eller til børnefødselsdagen!

Når kreativitet og aktiv leg skal forenes, så skal disse mal-selv frisbees findes frem! Her får du en sjov aktivitet indendørs, når de forskellige frisbees skal males, mens der kan trækkes udenfor, når de flot malede frisbees skal tages i brug og kastes fra hånd til hånd. Med i købet får du 12 frisbees, så de kan også fint bruges i institutionen eller skolen, hvor flere børn kan hygge sig med at pynte hver deres frisbee.

Med permanente tuscher kan der laves diverse motiver og mønstre, så børnene nemt kan kende deres egen frisbee.

Hver frisbee måler 17,1 cm.

Fugleskræmsler af mosgummi, 12 styk

Dette er et af vores sjove færdigpakkede saml-selv diy sæt for børn – stående fugleskræmsler af mosgummi, så du og børnene kan gå efteråret i møde på hyggeligste vis.

Her får du et samlesæt med nok til 12 fugleskræmsler af blød og fleksibel mosgummi, som I i fællesskab kan klæde på, når I skal i ly for efterårsregnen udenfor. Fugleskræmslerne kan bruges til sjove aktiviteter både i hjemmet og i skoler og institutioner.

Børn træner deres finmotorik, når fugleskræmslerne samles, ligesom de kreativitet, historiefortælling, fantasi og forståelse for forskellighed udvikles.

De stående fugleskræmsler er nemme at klæde på ved hjælp af det selvklæbende tape bagpå.

Som det er gældende for alle vores produkter, så indeholder de ingen giftige ingredienser, og de er sikre for børn at lege med.

Solfangere, 20 styk

Få lidt ekstra ud af solens stråler med disse skønne solfangere. De kan dekoreres på et væld af forskellige måder og efterfølgende hænges op i vinduet, så solens stråler kan strømme igennem dem på fineste vis.

En flot dekoreret solfanger udgør også en skøn gave til familie og venner.

I pakken får du 20 solfangere, to af hver af de følgende 10 dyr: bi, sommerfugl, kat, hund, and, fisk, frø, elefant, løve og abe.

Flere børn kan derfor fint sætte sig sammen og dekorere hver deres solfanger.

Billedrammer af mosgummi m. dekorationer, 36 styk

Sættet indeholder 36 farverige billedrammer (ca. 15,2cm lang x 20,3 cm bred) af mosgummi. Bløde og iøjnefaldende.

Billedrammerne eri flere forskellige former, såsom hjerte, stjerne, ovale, firkant m.m.

Med de forskellige farver og former og tilmed 960 forskellige selvklæbende mosgummidekorationer, så har børnene rige muligheder for at lave deres helt unikke og personlige billedramme.

Mosgummi eller EVA Foam er blødt og fleksibelt og utrolig skønt at røre ved. Rammerne er derfor helt perfekte til børn.

Rammerne passer til 10 x 15 cm og 12,5 x 15 cm billeder

Guldsmede af nylon, 12 styk

Disse guldsmede af nylon vil med glimmermaling kunne forvandles til de fineste glitrende væsner.

På guldsmedene kan også limes rhinsten, ligesom der kan sættes klistermærker på dem. Kun fantasien sætter grænsen!

Institutionssættet inkluderer 12 guldsmede, og du får således en sjov aktivitet, som hele klassen kan samles om.

Guldsmedene egner sig også godt til det kreative hjem, hvor både børn og voksne kan få timevis af sjov ud af at pynte guldsmedene.

Hver guldsmed måler 12,5 cm i længden og 14 cm i bredden.

Mal-selv træmagneter, 12 styk

12 mal-selv træmagneter i 6 forskellige former. Vælg om magneten skal være blomst, regnbue eller geometriske former.

Magneterne af træ er lige til at gå i gang med for børn at dekorere og male som gaver. Uanset om det foregår i dagplejen eller derhjemme, så vil det være et hit for børnene at lave deres helt egne magneter.

Alle træmagneterne måler ca. 9×9 cm, undtagen regnbuemagneten, der måler 12,5 x 7 cm.

Dekorer mal-selv magneterne med tuscher, farveblyanter, tempera, glimmerlim osv. Når magneterne er færdigmalet, er de klar til at blive hængt op på køleskabet.

Lav-selv kongekroner af mosgummi, institutionssæt, 16 styk

Institutionssæt med 16 flotte og glitrende lav selv kongekroner af mosgummi

Nu kan små prinser og prinsesser sætte flotte, glitrende juvelbelagte kroner på deres hoveder.

Dette sæt indeholder 16 robuste kongekroner i mosgummi i fire forskellige farver. Lad børnene pynte kronerne med de smukke, selvklæbende juvelformede stykker af mosgummi, som der er over 480 af i pakken. Juvelerne ligner diamant, topas, ametyst og smaragd.

Kongekronerne kommer i gul, blå, grøn og lilla og kan pyntes med juveler i følgende former

Kartonfigurer, 24 styk

Disse store kartonfigurer kan pyntes med både glimmer, filt, snor og meget andet.

Kartonfigurerne måler 30,5 cm x 19,7 cm, og der er derfor god plads til, at børnene kan lave sig selv, en sjov kagemand eller måske deres foretrukne tegnefilmsfigur. Muligheder er der nok af, og de venter bare på at blive udforsket!

Pakken indeholder 24 store stykker karton med form som mennesker, så hvert barn kan få en figur, som de kan pynte på lige præcis den måde, de ønsker. Du kan også arrangere en hyggedag derhjemme, hvor dit barn og vennerne kan give sig i kast med at pynte hver deres kartonfigur.

Sæt til halskæder m. store mosgummiperler og snor

Dette startkit med store mosgummiperler til at lave smykker indeholder 200 perler samt 24 snore.

Startkittet er perfekt til små hænder, fordi de store mosgummiperler er lette at holde om og samtidig er hullet tilsvarende stort.

Perfekt til halskæder, armbånd og andre kunstneriske kreationer.

Mosgummiperlerne er både runde og firkantede og kommer i flere farver i én perle: rød, lyserød, lilla, orange, gul, lyseblå, mørkeblå, lysegrøn, mørkegrøn.

Perlerne af mosgummi er 2x 1,3 cm.

Hvide pudebetræk 31×31, 12 styk

Sæt med 12 hvide pudebetræk klar til at blive malet på, tegnet på eller pyntet med filtfigurer. De hjemmelavede gaver varmer altid lidt ekstra om hjertet, og disse hvide pudebetræk, som er klar til at blive dekoreret, er perfekte som julegaver, Mors Dags gave eller til farmors fødselsdag.

Børnene vil med garanti elske at se deres små kunstværker udstillet, når pudebetrækket puttes uden på en pude og placeres i sofaen eller lænestolen.

Pudebetrækket er lavet med lynlås, så det nemt kan tages af, hvis der skulle blive behov for at vaske det.

Pudebetrækket måler 31 x 31 cm og passer til en pude i størrelsen 30,5 x 30,5 cm.

Lav-selv drømmefangere, 12 styk

Fang de søde drømme med vores lav-selv drømmefangere til børn. Sættet med 12 lav-selv drømmefangere giver børn en chance for at udforske indianske traditioner, tale om mareridt og drømme, og måske gøre natteputningen lettere.

Drømmefangerne er ganske simple at lave, men de helt små skal have lidt hjælp til nogle af delene.

Sættet indeholder 12 papringe og perler, fjer og garn til drømmefangerne.

Saml-selv drømmefangerene hjælper små børn med at udtrykke kreativitet, mens de udvikler finmotoriske, visuelle og generelle motoriske færdigheder.

De færdige drømmefangere kan hænges over barnets seng. De dårlige drømme passerer gennem hullerne, og de gode

Begyndersæt til fletkurv, 1 styk

Begyndersæt til fletkurv er en god introduktion til vævning og kurveflet for børn.

Sættet er for børn 5+ år og en sjov og lærerig aktivitet, der stimulerer finmotorik, kreativitet, koncentrationsevne og hånd-øjekoordinering.

Begyndersættet til fletkurven indeholder en kartonskabelon og raffia i flere farver

Træbiler, 8 styk

Sjovt sæt med 8 træbiler. Bilerne forestiller ambulance, bus, brandbil, isbil, postbil, politibil, skolebus og taxa.

Hver bil måler 10 cm L x 5,7 cm H x 2,5 cm B.

Farver og design kan variere, da der er tale om ægte træprodukter.

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke