Søg efter en vare her

Lav-selv badge, 1 styk

Lav dit eget badge ganske simpelt og hurtigt med disse hvide badges i klar plast.

Dekorér det medfølgende papir, der passer i form til badget, og placer det så indeni. Ganske let.

Du kan genbruge dit badge igen og igen ved blot at udskifte papiret indeni.

Badget har en diameter på 6,4 cm.

Papirpose med hank 1 styk

Papirpose med hank, som kan dekoreres med maling, tuscher, pomponer, glimmerlim og washi tape, eller hvad I har i skufferne.

Gør noget særligt ud af gaverne ved at give dem i en hjemmemalet papirpose.

De kan også ved hjælp af mosgummi eller karton hurtigt blive til Halloween-poser, som børnene kan tage med når de skal ud og skræmme naboerne, eller til fastelavn med sorte katte på ydersiden.

Papirposen har en hank med farvet snor. Det er desværre ikke muligt at angive hvilken farve snor, du ønsker.

Sommerfugl af træ, 1 stk

Sommerfugl af træ, som kan bruges lige som den er i naturlig form, eller dekoreres med tuscher, maling, akvarel og collagematerialer. Brug den som pynt til collager, til at lime på potteskjulere osv.

Sommerfuglen måler 11,4 cm x 15,2 cm.

Gennemsigtig plastikkugle i 2 dele, 1 styk

Gennemsigtig plastikkugle i 2 dele, som kan bruges til en lang række dekorationer. Åbn kuglen og fyld den med glimmer, flotte pomponer, farverige fjer, eller fyld den med maling og ryst den. Afhængig af hvilke farver, du vælger, kan plastikkuglen bruges som julepynt, påskepynt eller dekoration til hverdag eller fest.

Plastikkuglerne kan også bruges som aktivitetslegetøj til babyer og små børn. Fyld kuglen med farverige pomponer, vand, slim, bjælder osv., for at give barnet sansestimuli, når han eller hun ryster den gennemsigtige kugle eller kigger på den.
Den gennemsigtige plastikkugle /dekorationskugle måler 6,3 cm diameter.

Lille hvid mulepose, 1 styk

Hvid, lille stofpose der kan bruges til opbevaring af madpakken, eller som del af en lille gave.

Stofposen er klar til at blive malet og dekoreret.

Muleposen måler 15,3 x 14 cm

Krans af karton, 1 styk

Krans af karton, der måler 20,3 cm dia. Kransen er af kraftig karton og er oplagt til dekoration som julekrans, forårskrans. Beklæd kransen med blade af mosgummi, stofblade, garn osv

Gennemsigtigt plastikhjerte i 2 dele, 1 styk

Gennemsigtigt plastikhjerte i 2 dele, som er oplagt til julepynt, Valentines Dag, Mors Dag osv. Plastikhjertet består af to dele, som let klikkes sammen. Dermed kan du ganske let fylde hjertet med lyserøde pomponer, guldglimmer, et lille billede, en tegning, maling eller hvad I har lyst til. Putter du forskellige farver maling i sammen med glimmer, kan du lave en helt fantastisk effekt, men du kan også dekorere ydersiden af plastikhjertet med Foam Dough eller andre materialer.

Det gennemsigtige plastikhjerte kommer med snor og hul til ophæng.

Det gennemsigtige hjerte af plast måler ca. 6,5 cm.

Gennemsigtig plastikstjerne i 2 dele, 1 styk

Gennemsigtig plastikstjerne i 2 dele, som kan åbnes og fyldes med forskellige dekorationsmaterialer, som pomponer, glimmer, maling osv. Når du har fyldt op, lukker du blot stjernen, og så er den klar til ophæng.

En flot effekt kan være at dryppe forskellige farver maling i og så ryste det. Du kan også dekorere det udvendige af plastikstjernen med Foam Dough, washi tape eller rhinsten. Mulighederne er uendelige, når det gælder dekorationen af plastikstjernen.

Den gennemsigtige stjerne er oplagt til julepynt, men I kan også fylde dem med guld- og glimmerpynt og hænge dem i loftet som dekoration på børneværelset.

Den gennemsigtige plastikstjerne måler ca. 6,4 cm.

Blyantholder af papmache, 1 styk

Penselholder eller blyantholder af papmaché, som børnene selv kan dekorere.
Den kraftige papmaché gør holderen solid og robust, så den ikke vælter og ikke går i stykker af våde væsker.

De smarte holdere af papmache har en højde på 10 cm og måler 6,5 cm i diameteren.

Hvidt penalhus af stof, 1 styk

Hvidt penalhus af stof klar til at blive malet og dekoreret. Det hvide penalhus kan males med tekstiltuscher, tekstilmaling eller dekoreres med collagematerialer.

En sød gave til et kommende skolebarn.

Penalhuset har lynlås og måler 23 cm L x 12 cm H.

Papirlanterne, 1 styk

Mal papirlanternen med vores flydende vandfarver, og top det evt. med glimmerstøv, rhinsten eller glimmerlim for endnu vildere effekt.

Papirlanterne kan omdannes til græskarhoveder til Halloween, sjove dyr til børneværelset, fine sarte lyserøde lamper til bryllupsfesten osv.

Papirlanternen måler 13 cm dia. Den er ikke lavet til brug med stearinlys eller pærer. Ønsker du lys i din lanterne, skal du bruge et LED-lys.

Sol af mosgummi, 1 styk

Sjovt saml-selv sæt med sol af mosgummi, som kan laves både af små og store børn. Til sættet medfølger selvklæbende mosgummi samt snore, der til sammen udgør denne flotte og strålende sol, som kan hænge i vinduet.

Selve solen måler 23 cm i diameter.

Der skal ikke bruges andre produkter end hvad der medfølger i posen for at lave solen i mosgummi.

Saml-selv solen er en god måde for børn at udtrykke sig selv gennem former og strålende farver. At samle den styrker deres finmotorik, fantasi og koncentrationsevne.

Hvid grydelap, 20 cm, 1 styk

Hvid grydelap af bomuld klar til at blive tegnet og malet på! Grydelappen kan dekoreres med tekstilmaling og tekstiltuscher.

Måler 19,7 cm dia.

Grydelap er til dekorationsbrug og ikke egnet ved madlavning eller som beskyttelse imod varme flader.

Hvid mal-selv julesok, 1 styk

Hvid julesok klar til at blive malet og dernæst hængt på kaminen.

Den hvide mal-selv julesok måler 20.3 cm L x 15.2 cm i bredde, så der er god plads til julegodter fra nissen.

Julesokken kan dekoreres med tempera farvestifter, tekstilfarve, glittermaling osv.

Vindspil af træ, 1 styk

Vindspil af træ, som barnet samler og farverlægger. Vindspillene har et metalklokkespil, som giver en dejlig lyd, når vinden blæser.

Vindspillet er enten rundt eller firkantet (vi kan ikke garantere hvilken form, du modtager) og er lige til at male og tegne på.

Pynt vindspillene med maling, tuscher, glimmerlim osv. Laker dem efterfølgende, så de kan holde til alt slags vejr udenfor.

Urtepotte af papmache, 1 styk

Den søde blomsterpotte af papmaché er holdbar og føles præcis som en blomsterpotte af let ler.

Den tager godt imod maling, tuscher, tempera stifter, glimmerlim, washi tape eller hvad I ønsker at dekorere med – her er nemlig chancen for at få en helt personlig urtepotte.

Du kan også have levende planter i blomsterpotten, Så længe du beklæder urtepotten indvendigt med en plastpose. Og ellers kan den fyldes med slik, laves om til fyrfadsstage, eller måske lav en kødædende plante af piberensere og sæt i?

Urtepotterne giver børnene rig mulighed for at udtrykke deres personlighed og lave fine gaver til dem, de holder af.

Stor hvid mulepose, 1 styk

Brug tekstiltuscher og -maling til at dekorere denne hvide mulepose. Brug den som gave eller bare til en personlig og fin mulepose til jer selv.

Muleposen måler 21,5 x 21 x 5,7 cm og har farvet håndtag.

Mal-selv puslespil af træ m. 12 brikker, 1 styk

Mal -selv puslespil af træ med 12 brikker. En sjov hjemmelavet gave til lillebror eller lillesøster måske, eller måske skal mor eller far male yndlingsdyret på puslespillet.

Træpuslespillet kan også bruges til det lidt ældre barn, som får en malet brik hver 2. dag op til jul og når puslespillet er lagt kan han eller hun se hvilken helt særlig gave, der venter.

Der er 12 brikker. Mal-selv puslespillet måler 15×20 cm.

Æske af træ, 1 styk

Sød æske af træ, som kan males, tegnes på, dekoreres med glitterlim, rhinsten, pomponer, klistermærker m.m.

Ethvert barn vil elske at farvelægge og personliggøre den lille æske og derefter bruge den som gemmested for sine favoritskatte. Æsken kan også bruges som gave, eller som en fin juleæske, der kan pynte på bordet.

Leg med farver og maling udvikler børns evne til at udtrykke sig kreativt. Når børnene maler og dekorerer trææsken styrkes finmotorikken.

Æsken af træ måler 7,5 x 7,5 cm.

3D juletræ af karton

3D juletræ af solid karton, der består af to dele, der ganske let sættes sammen. Når juletræet af karton er samlet, så er det klar til at blive malet og dekoreret.
Juletræet kan males med al slags maling og tuscher og dekoreres med pomponer, klistermærker, rhinsten og glimmerlim.
Juletræet måler 25,5 x 20,3 cm (målt fra bund).

Mal-selv bordskåner af plastik, 1 styk

Rund bordskåner af plastik, som kan åbnes og lukkes, således at du kan indsætte tegnet papir i den eller drysse med glimmer.

Der medfølger papir i korrekt rund form til at indsætte i bordskåneren.

Den måler 10 cm i diameter.

Mal-selv hånddukke, 1 styk

Lav din helt egen hånddukke med denne mal-selv håndukke af bomuldslærred.

Bring hånddukken til liv med øjne, hår, mund og tøj. Alle materialer kan bruges til at male og dekorere hånddukken.

Mal-selv blomsterpotte, 1 styk

Mal-selv blomsterpotte i hvid keramik. Den smukke blomsterpotte er perfekt til at dyrke ægte planter og blomster i. Ydersiden af blomsterpotten er uglaseret og kan derfor tage imod maling, tuscher m.m., mens indersiden er lakeret, så der undgås utætheder.

Mal-selv blomsterpotten vil lynhurtigt gøre dit drivhus eller vindueskarm unikt og personligt. Dekorer urtepotten med maling, glimmer, tuscher, farveblyanter og dekorer med collagematerialer.

Vi kan garantere at børn vil elske at dekorere deres helt egen urtepotte og dyrke blomster og krydderurter i den efterfølgende. TIl sig selv eller som en gave til familien.

Blomsterpotten måler 6,7 cm i højden

Hvid papæske m. transparent låg, 1 styk

Sød, hvid papæske med transparent låg af plast. Det lille vindue ned til papæsken gør at du let kan se hvad der er i kassen – medmindre du dekorerer det med et billede!

Den hvide papæske er klar til at blive dekoreret med mosgummi, klistermærker, rulleøjne, filt m.m.

Æsken måler 12 cm x 7,6 cm med et 7 cm firkantet “vindue” i låget.

Hvid keramikvase

Lille, hvid keramikvaser, som bare venter på at skullel dekoreres og males.

Udenpå er vasen ubehandlet og derfor kan der bruges næsten enhver form for dekorationsmiddel. Så fin dough, glitterlim, maling, tuscher frem.

Inden i er der klar keramikglasur, så vasen kan fyldes med smukke buketter.
Vaser måler 12,7 cm med 3,8 cm dia. åbning.

Billedramme af papmaché, 1 styk

Fotoramme af papmaché, som kan dekoreres med maling , tuscher, glitterlim, mosgummi og hvad I har lyst til.

Fotorammen måler 17x 12 cm og passer til et billede på 11,4 x 6,4 cm.

Papmache er robust og hårdfør.

Fotorammen er lige til at hænge op på væggen.

Hvid sparebøsse af papmaché, 1 styk

Solid sparebøsse af papmache, der kan dekoreres i en uendelighed.

Washi tape kan eksempelvis bruges af børn fra 1,5 år og op, som selv kan dekorere med de mange forskellige farver og mønstre, vi har. Vores tempera farvestifter er også fantastiske for både store og små at dekorere sparebøssen med.

Fotoramme af træ, 10 x 15 cm, 1 styk

Vores fotoramme af træ passer til 10×15 billeder Fotorammen er klar til at blive dekoreret – brug washi tape, pomponer, glitterlim, maling, tuscher, ja, der er ingen grænser for hvor fin fotorammen kan blive.

En sød gaveide til bedsteforældre, som barnet selv har dekoreret.

Rammen er 19,7 L x 14,6 cm B. Der er
klar plastbeskytter. Fotorammen kan både hænges og stilles på bordet.

Fotoalbum 10×15, 1 styk

Hvidt fotoalbum, der passer til billeder i str. 10×15 cm.

Mal og dekorer det hvide fotoalbum og sæt så billeder ind.

En rigtig sød julegave til mormor og morfar måske med billeder af årets hyggelige stunder sammen, eller måske en gave til 1. års bryllupsdag dekoreret med collagematerialer og med billeder fra brylluppet.

Den skinnende hvide overflade er nem at dekorere med tuscher, ligesom der kan laves en fin collage med pailletter, udklip og meget andet.

Fotoalbummet kan også være et hyggeligt projekt i SFO eller børnehave, hvor barnet skal fortælle om sin sommerferie.

Fotoalbummet har 18 sider, der måler 16,5 cm i længden og 12 cm i bredden med plads til 36 fotografier i standardstørrelsen 10 x 15 cm.

3D rumraket m. fotoramme, 1 styk

Vores fotoramme med form som 3D rumraket er et af vores meget populære produkter. Hvem drømmer ikke også om at blive austronaut? Nu har alle i hvert fald muligheden for at dekorere og male rumraketten og derefter sætte sit eget ansigt ind i rakettens styrerum.

Dekorer rumraketten med maling, tuscher osv.

Raketten måler 11,5 cm B x 15,2 cm H. og 3,8 cm dia. fotoområde.

Mal-selv træbil, 1 styk

Mal-selv træbil, som kan blive til hvilken som helst bil, dit barn drømmer om! Brandbil? Politibil? Sportsvogn? Morfars bil? I maler træbilen præcis som I ønsker, så den passer ind i indretningen på børneværelset eller til legen.

Træbilen måler 11 cm x 4 cm.

Skattekiste af træ, 1 styk

Gem dine skatte (eller rod) i vores skattekiste af træ. Og dekorerer den så efterfølgende med maling, tuscher, rhinsten, pomponer eller mosgummi.

Skattekisten af træ måler 10 cm L x 5,8 cm H x 6 cm B.

Hvid mulepose med billedlomme

Hvid mulepose, der måler 23×23 cm . Muleposen er af stof og klar til at blive dekoreret og malet med tekstiltuscher, tekstilmaling, permanente tuscher, akrylmaling osv.

Den hvide mulepose adskiller sig fra andre mal-selv muleposer ved at den har en billedlomme, hvor der kan placeres et billede af ejeren af posen. Eller måske bare en sød tegning? Det kan også være, at I bruger muleposerne til organisering af vanter, huer osv i garderoben og sætter billede af hvad der skal i posen i billedlommen.

I plastiklommen kan placeres et billede, der måler 7,6 i bredden og 12,7 cm i længden.

Fuglehus af papmaché, 1 styk

Mal, tegn og dekorer det hvide fuglehus af papmaché.

Til dekoration af fuglehuset kan både bruges maling, tuscher og farvekridt. Der kan desværre ikke bo havens fugle i fuglehuset, da det ikke kan tåle udendørsvejr, men hvad med selv at lave en fugl af piberenser, der kan flytte ind?

Fuglehuset af papmache måler 14,5 x 6,5 x 17,5 cm.

Mal-selv blyantholder, 1 styk

Giv en hjemmemalet blyantholder i gave til bedsteforældrene eller mor og far. Også en perfekt lille skolestartsgave til barnet, der selv kan dekorere sin blyantholder til skrivebordet.

Blyantholderen er af træ og har 2 store rum. Et rum til kuglepenne, blyanter eller andet , og et lille rum foran til mindre genstande.

Mal-selv blyantholderen måler 9 cm H x 10 B x 8,3 cm D.

Mal-selv 3D juletræ, 1 styk

Vores hyggelige lav selv juletræ er et sjovt samlesæt for børn. 3D juletræet samles let og kan dekoreres med tuscher og diverse collagematerialer.

Hvid æske af papmache, 1 styk

Hvid æske af papmache til opbevaring af blyanter, tuscher, sakse eller hemmelige skatte.

Æsken er lige til at male og dekorere med hobbymaling, fingermaling, tuscher osv.

Æsken af papmache måler 22,7 cm L x 14 cm B x 5,6 cm H.

Skattekiste af papmache, 1 styk

Denne skattekiste af papmache er altid et hit hos børnene. Ikke bare kan den males sort som en piratkiste, pyntes med washi tape og rhinsten som en farvestrålende glimmerkasse, den kan også dekoreres indvendig med glitterlim og naturligvis fyldes med alverdens skatte. Eller bare fylde med rodet fra skrivebordet eller køkkenet, der skal gemmes væk på en pæn måde.

Skattekisten er lavet af papmache, som gør den robust og holdbar. Den måler 14,6 cm L x 9,5 cm H x 10 cm D.

Hvid sovemaske, 1 styk

De hvide sovemasker måler 18,5 x 8 cm – elastikken kan strækkes op til 45,5 cm.

Mal-selv musemåtte, 1 styk

Mal-selv musemåtten er perfekt som gave og er en sjov aktivitet for børn at dekorere og male.

Musemåtten er af kraftig kvalitet med hvid polyesteroverflade og med gummibagside, så den ikke bevæger sig.

Dekorer den med tekstiltuscher eller permanente tuscher.

Mal-selv musemåtten er 21.5 cm x 18 cm x 5 mm.

Begyndersæt til fletkurv, 1 styk

Begyndersæt til fletkurv er en god introduktion til vævning og kurveflet for børn.

Sættet er for børn 5+ år og en sjov og lærerig aktivitet, der stimulerer finmotorik, kreativitet, koncentrationsevne og hånd-øjekoordinering.

Begyndersættet til fletkurven indeholder en kartonskabelon og raffia i flere farver

Hvid solskygge, 1 styk

Lav jeres helt egen personlige solbeskyttelse med denne hvide solskygge. Solskyggen er lavet af stof og er lige til at gå i gang med at dekorere med tekstiltuscher.

Et hyggeligt projekt op til sommerferien, om det så er derhjemme, i SFO, institutionen eller i dagplejen.

Solskyggen har justerbart bånd, så den passer hovedstørrelser fra 45,5 cm til 56 cm.

Lav selv kalejdoskop, 1 styk

Lav dit eget kalejdoskop og oplev en fantastisk, formskiftende farveverden!

Kalejdoskopet laver du selv ved at montere de fire dele, fylder den op med de flotte perler, og det er det. Medmindre kalejdoskopet også skal dekoreres med washi tape, tuscher, glitterlim mm.

Der skal ikke bruges lim. Lav selv kalejdoskopet er lige til at samle.

Pakken indeholder spejlindsatser og perler.

Den samlet kalejdoskop måler 19 cm L x 4,5 cm Dia.

Rygsæk af canvas

Lad børnene lave deres egen personlige rygsæk med disse rygsække af canvas, som kan dekoreres med tuscher, tekstilmaling og tyktflydende maling. Så er det bare op til barnet at beslutte, om det er dyr, blomster, et fint mønster eller noget helt fjerde, der skal pryde tasken.

Rygsækkene af hvid canvas har en perfekt størrelse for de yngste, når de skal have stort og småt med på farten, ligesom den også egner sig godt til brug i skolen. Og med en unik og personlig taske kan du være sikker på, at dit barn aldrig får den forkerte med hjem!

Hver rygsæk måler 35,5 cm i højden og 30,5 cm i bredden.

Mal-selv solskygge, 24 styk

Disse mal selv solskygger af pap er en sjov aktivitet for børn i sommermånederne. Skal børnene på strandtur i børnehaven? Eller skal der holdes fødselsdagsfest i sommerferien?

Solskyggerne kan dekoreres med tuscher, glimmerlim, pomponer, rhinsten, washi tape osv.

Selvom solskyggerne af af pap, er de ganske robuste.

De sidder fast med elastik, og passer til de fleste børnehoveder.

Papsolskyggerne måler 9,5 cm h og 22,3 cm bred.

Hvid bøllehat, 1 styk

Den hvide bøllehat til børn er et sjovt mal-selv projekt. Dit barn kan lave bøllehatten til sig selv eller give den som gave. Bøllehatten måler 52 cm i omkreds og passer derfor fint til mindre børn.

Den hvide bøllehat kan dekoreres med tekstilfarver, tuscher, rhinsten, glimmerlim, filtblomster osv. En fantastisk måde for børn at udtrykke deres kreativitet og vise det frem for alle.

Den er blød og fungerer som en god solskygge.

Køber du vores storpakke med hvide bøllehatte er det en sjov aktivitet til børnefødselsdag.

Mal-selv stofhund, 21 cm, 1 styk

Skal I have hund? Med den hvide stofhund bestemmer du helt selv hvilken race og farve, hunden skal være. Den hvide stofhund er nemlig lige til at tegne og male på.

Det er en hyggelig aktivitet for børn at dekorere deres helt egen hund.
Dekorer den med tekstiltuscher eller -maling.

Hunden måler 11 cm H x 21 cm L.

Sparegris af porcelæn

Så skal der spares op med denne søde sparegris af porcelæn – men først skal den dekoreres og males.

Sparegrisen kan males og dekoreres med glitterlim, silkepapir, washi tape, porcelænstuscher, akrylmaling mm.

Sparegrisen måler 10 cm L x 9 cm H med gummiprop i bunden.

Vi anbefaler at børn er 5+ når de får en sparegris af porcelæn, da den kan gå i stykker.

Gyngende fugl af mosgummi, 1 styk

Hvid fugl af mosgummi, der er lige til at dekorere og male. Den søde gyngende fugl kan rokke frem og tilbage som spiser den orme.

Fuglen er en STEAM-aktivitet, hvor børn lærer om tidlig programmering ved hjælp af de selvklæbende dele, der udgør fuglen.

Mal fuglen efter inspiration fra havens fugle og lær barnet om fugle.

Fuglen måler 7,6 cm i højden.

Hvidt pudebetræk 31×31 cm

Hvidt pudetræk med mål 31×31 som er klar til at blive dekoreret af både voksne og børn. Mangler der en helt speciel farve pude i sofaen? Så lav den selv! Eller måske skal det være en personlig gave til farmors fødselsdag, en farvelgave til dagplejemor, eller bare til børnenes eget værelse.

Pudebetrækket er som et helt blankt lærred klar til at blive malet og dekoreret.

Det hvide pudebetræk har lynlås, så det nemt kan tages af, hvis der skulle blive behov for at vaske det.

Pudebetrækket måler 31 x 31 cm og passer til en pude i størrelsen 30,5 x 30,5 cm.

Få nyheder og rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Denne webshop benytter cookies for at vi kan gøre brugeroplevelsen bedre. View more
Accepter
Accepter ikke